Më e mira EGO Kazino Në Celular

Programi i filialit EGO u krijua në vitin 2007. Është një mënyrë e shkëlqyer për përdoruesit e faqes në internet që të bëjnë një rrjedhë shtesë të ardhurash nga një emër i njohur me lidhje me kazinove online. Gjithashtu, ata kanë krijuar një program partneriteti duke promovuar markat dhe shërbimet e GamingOnline për disa komisione.

Filialet e kazinosë EGO mund të fitojnë deri në 40% nga referimet, të ardhurat e aksioneve dhe detyrat CPA. Ekzistojnë gjithashtu plane hibride për bashkëpunëtorët e dedikuar. Individët ose bizneset e interesuara mund të zgjedhin një markë kazinoje dhe të promovojnë lojëra elektronike ose platforma të tjera. Këtu ka më shumë rreth këtij programi dhe mënyrave të ndryshme për të bërë më shumë të ardhura.