Më e mira Ellmount Gaming Affiliates Kazino Në Celular

Ellmount Gaming Affiliates është programi shoqërues për disa të zgjedhur kazinove online. Ata kanë dekada përvojë në industri dhe shumë mjete të sakta për t'u siguruar që bashkëpunëtorët mund të arrijnë qëllimet e tyre. Komisionet e tyre janë një pjesë bujare e të ardhurave prej 25% deri në 45%. Ekzistojnë gjithashtu oferta CPA & Hybrid kur kërkohet. Në dispozicion të anëtarëve është gjithashtu një komision nën-affiliate për çdo filial që referohet. Marrëveshja e tyre standarde është pjesa e të ardhurave prej 45% dhe 5%

5% komision nën-filial. Kjo marrëveshje dhe shumë përfitime të tjera mund të shihen në faqen e tyre të internetit tani. Ia vlen të shikohet.