Më e mira EnergyPartners Kazino Në Celular

EnergyPartners Affiliates është programi i filialeve për EnergyCasino dhe EnergyBet. Programi filloi në vitin 2015 dhe është i bazuar në Maltë. Filialet duhet të regjistrohen për të marrë shumë lloje të ndryshme të marketingut për sportet e tyre ose faqet e internetit të kazinove. Disa nga këto mjete përfshijnë parulla, lidhje me tekst, postues dhe shumë më tepër.

Këto mund të zbatohen në një faqe interneti për të marrë një pjesë të fitimeve të Filialeve të EnergyPartner. Filialet paguhen përmes metodave të pagesës si Skrill dhe mënyrave të tjera të pagesës. Ata kanë një ekip mbështetës të përkushtuar dhe statistikat më të fundit mund të shihen për të gjurmuar fitimet. Filialet mund të kontrollojnë gjithashtu marrëveshjen e tyre të ndarjes së të ardhurave, marrëveshjen e kostos për veprim (CPA) ose marrëveshjen e kostos për drejtues (CPL) sot.

al Country FlagCheckmark

EnergyCasino

al Country FlagCheckmark
200 dollarë
Shfaq më pakShfaq më shumë
Merr bonusin
  • Libri sportiv
  • Një përzgjedhje e madhe e lojërave
  • Promovime të shpeshta
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
  • Libri sportiv
  • Një përzgjedhje e madhe e lojërave
  • Promovime të shpeshta

Probe Investments Ltd. është operatori i kazinosë emocionuese në internet të Energjisë. Ajo është e regjistruar në Bashkimin Evropian për vendin e Maltës ku ndodhet selia e saj. Tema e faqes bazohet në lojërat e ndryshme që ofron, gjë që krijon një platformë plot ngjyra dhe informuese.