Më e mira Kindred Affiliates Kazino Në Celular

Affiliates Familjare (formalisht Unibet Affiliates) është një nga më të njohurit në Evropë iGaming themeluar në Suedi. Programi i tyre i filialeve Kindred ofrohet në mbi 20 gjuhë dhe ka selinë në Maltë. Kompania i lejon pronarët të nxjerrin më shumë para duke bërë marketing me më pak tarifa administrimi dhe pagesa shumë të ulëta.

Sa më shumë njerëz të klikojnë nga një faqe, aq më shumë të ardhura merr pronari i faqes në internet. Kjo mund të bëhet një rrjedhë cilësore e të ardhurave pasive për një periudhë të gjatë kohore. Gjithashtu ju ndihmon të mbani më shumë përdorues të internetit. Njihuni me programin Kindred Affiliates dhe shikoni se sa flukse parash rrjedhin në një muaj.