Më e mira LeoVegas Affiliate Kazino Në Celular

I lançuar në 2012, LeoVegas Affiliate është një nga programet më të mira të filialeve që i ofron partnerit rrjedha të shumta të të ardhurave. Pasi të lidhen, partnerët munden bej para përmes versionit të tij celular, aplikacionit dhe desktopit. LeoVegas Affiliate ofron gjithashtu CPA, CPL dhe ndarjen tradicionale të të ardhurave, ndërsa ende ofron opsione fleksibël për çdo partner.

Si punon
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si punon

Si punon

Pas regjistrimit të suksesshëm, partnerëve u sigurohen fushata marketingu. Ata gjithashtu kanë qasje në ekipin kompetent që qëndron pas kompanisë që nga fillimi. Çdo partner merr një të ardhur standarde të përcaktuar nga të ardhurat neto të lojtarëve të referuar. Fillon me një komision regjistrimi prej 25%, i cili rritet deri në 40%.

Si punon