Më e mira Metal Casino Affiliates Kazino Në Celular

Metal Casino ofron një program Filialin për partnerët aspirues që mund të sjellin lojtarë seriozë që kërkojnë shpërblime të mëdha. Rrjeti i filialeve ofron komision në tre kategori: përkatësisht 30%, 35% dhe 40% pjesë e të ardhurave. Çdokush mund të regjistrohet në programin e filialeve Meta Casino për të gjeneruar të ardhura të përsëritura.

Si punon
Si punon

Si punon

Pas plotësimit të aplikacionit të filialit, partnerët duhet të promovojnë lidhjet e filialeve në faqen e tyre të internetit (nëse ka). Ata gjithashtu mund të përdorin Facebook dhe Twitter për të promovuar lidhjet. Kur ndonjë lojtar i bashkohet Meta Casino përmes lidhjes, tregtari filial fillon të marrë një komision. Me një rritje në bazën e klientëve të menaxherit të filialit, të ardhurat e tij rriten gjithashtu.

Si punon