Më e mira Mr Affiliate Kazino Në Celular

Po kërkoni një program bashkëpunëtor të besueshëm dhe të spikatur iGaming që ofron mundësinë për të fituar para të vërteta në internet? Z. Affiliate mirëpret të gjithë në familjen e tij të programit më të mirë të komisionit të filialeve. Kompania është e bazuar në Sliema Maltë dhe ofron nivele të larta kazinove online me konvertime të qëndrueshme të trafikut. Z. Affiliate ka një ekip profesionistësh të dalluar që ndihmojnë bashkëpunëtorët e rinj në udhëtim.

Si punon
Si punon

Si punon

Z. Affiliate ofron një pjesë të të ardhurave prej 25% për t'u regjistruar dhe kjo rrit deri në 45% pjesën e të ardhurave bazuar në numrin e lojtarëve të rinj që depozitojnë te ofruesi i kazinosë. Lojtarët dërgohen një herë në rrjetin e filialeve dhe referuesi gëzon një komision të përjetshëm.

Si punon