Më e mira No Bonus Affiliates Kazino Në Celular

No Bonus Affiliates është një program shoqërues nga No Bonus Casino (NBC), duke u ofruar partnerëve të tij përvojën përfundimtare VIP. Programi i filialeve i trajton lojtarët dhe partnerët si një VIP. Lojtarët që regjistrohen në program nuk marrin asnjë bonus ose rrotullime falas. Megjithatë, ata shpërblehen me 10% kthim parash reale që mund të tërhiqen.

Më e mira No Bonus Affiliates Kazino Në Celular
Si punon
Si punon

Si punon

Bashkohuni si partner falas dhe shpërndani lidhjen e filialit nëpër rrjete të shumta. Partnerët marrin komisione konkurruese bazuar në rezultatet - sa më i mirë rezultati, aq më i mirë komisioni. Komisioni fillon nga 25% dhe rritet në 40% gjatë gjithë jetës.

Si punon