Më e mira PlayGrand Affiliates Kazino Në Celular

Çuditërisht, anëtarët e PlayGrand lejojnë partnerët (ofruesit e kazinosë dhe lojtarët e fatit) të fitojnë deri në një pjesë të madhe të të ardhurave prej 60% për një jetë. Për partnerët që aspirojnë, PlayGrand ka një ekip bashkëpunëtorësh profesionistë që mbështet filialet e reja. Regjistrimi është falas për sa më shumë njerëz që duan të bëjnë para duke iu referuar kazinove online.

Si punon
Si punon

Si punon

Pas anëtarësimit, partnerët do të marrin një minimum prej 25% të të ardhurave. Më pas, kopjoni lidhjet e tyre të filialeve për t'u promovuar në kanale të ndryshme si forume dhe platforma sociale. Kur një lojtar që bashkohet përmes një lidhjeje referuese gjeneron të ardhura të mjaftueshme të kazinosë, komisioni i filialit do të rritet në 40%. Të ardhurat e një filiali rriten deri në 60% ndërsa baza e tij e klientëve rritet.

Si punon