Më e mira Posh Friends Affiliates Kazino Në Celular

Posh Friends Affiliates, i licencuar nga qeveria e Curacao, është një biznes marketingu i kazinove në internet që promovon një grup uebsajtesh bashkëkohore të iGaming. Posh Friends fokusohet në HTML5 kazino lojëra nga Microgaming, Playson, dhe NetEnt. Këto janë lojëra kazino me një ndërfaqe intuitive dhe grafikë të jashtëzakonshme 3D.

Partnerët Posh Friends marrin komisione për drejtimin e trafikut në markat e saj të kazinove. Filialeve u garantohet një komision i qëndrueshëm nëpërmjet ndihmës së ekipit të mbështetjes profesionale të Posh. Po kështu, nuk ka asnjë bartje negative për filialet e saj. Komisioni i filialeve të Posh fillon me 25% dhe rritet deri në 45% të pjesës së të ardhurave. Ata në nivelin 1 të nën-filialit marrin një pjesë të të ardhurave prej 5%.