Më e mira Supr Affiliates Kazino Në Celular

Supr Affiliates është një fushatë marketingu e krijuar për filialet për të promovuar disa kazino Marka. Këta bashkëpunëtorë do të fitojnë komisione për trafikun e dërguar markave. Është mbresëlënëse, Supr Affiliates nuk i bart bilancet negative të filialeve të saj nga një muaj në tjetrin.

Si punon
Si punon

Si punon

Filialet aspirante duhet të shkojnë në faqen e regjistrimit të Supr Affiliates për t'u bashkuar me programin. Atyre u ofrohen kreativa, lidhje gjurmuese dhe aftësia për të parë statistikat e performancës së tyre. Çdo bashkëpunëtor i ri merr një komision të mirëpritur prej 25% që shkon deri në 40% ndërsa lojtarët e tij të rinj depozitues rriten. Pagesa e komisioneve të fituara bëhet në fillim të muajit.

Si punon