Më e mira Uffiliates Kazino Në Celular

Uffiliates është një program shoqërues i kazinosë zyrtare në rrjetin 888, i cili drejton një listë të faqeve kryesore që ofrojnë gjithashtu baste sportive dhe poker. Uffiliates ka qenë në biznes për më shumë se një dekadë dhe u ofron filialeve të saj skema të shumta komisionesh. Partnerët mund të fitojnë komisione ose nëpërmjet marrëveshjes së kostos për blerje (CPA) ose një plani për ndarjen e të ardhurave.

Bashkëpunëtorët operojnë në një nga softuerët kryesorë të industrisë, Proprietary Software, me mjete marketingu të fokusuara në konvertim për partnerët e saj. Filialet e saj kanë një marrëveshje standarde komisioni duke filluar nga 30% - 40% pjesë e të ardhurave, ndërsa nëndegët e nivelit 1 marrin një pjesë të të ardhurave prej 4%.