Më e mira YakoCasino Affiliates Kazino Në Celular

YakoCasino Affiliates është një program shoqërues që u mundëson filialeve/partnerëve të fitoni komisione duke i referuar lojtarët të regjistrohen dhe të depozitojnë në lojërat e ofruara nga marka e kazinosë. Yako krenohet me faktin se puna e palodhur duhet të tërheqë shpërblime të majme. Ofron një bonus mirëseardhjeje prej 25% dhe pjesë të të ardhurave mujore deri në 40%, një ulje e të ardhurave të krijuara nga depozitimi i lojtarëve të referuar.

Si punon
Si punon

Si punon

Marketerët e filialeve që i bashkohen rrjetit kanë të drejtën e të mirave të fuqishme të marketingut si banderola, buletinet, raportet, parulla të zhveshjes së faqeve dhe lidhjet me tekst. Këto sigurojnë që fushata e marketingut të shkojë shumë larg. Çdo filial ka një seksion pulti që monitoron performancën e burimeve të zgjedhura të marketingut.

Si punon