Kazinotë më të mira celulare me AG software 2023

Softueri AG është akronimi i 'Softuerëve të Lojërave të Azisë' (të mos ngatërrohet me kompaninë e menaxhimit të bazës së të dhënave Software AG). Zhvilluesi është një zhvillues i softuerit të lojrave i lindur në Filipine që ekziston që nga viti 2008. Ai është i përfshirë në krijimin e lojërave elektronike në internet, video pokerit dhe lojërave tavoline në një model P2P me shumë lojtarë.