Kazinotë më të mira celulare me Aristocrat 2023/2024

Aristocrat gaming është një ofrues i gjithanshëm i lojërave të kazinosë që ka dominuar tregun që nga viti 1953. Ata kanë përqafuar teknologjinë duke u thelluar në krijimin e softuerit të lojërave në internet për modelet e tyre të kazinosë. Ky softuer është i disponueshëm në pothuajse të gjitha 90 vendet në mbarë botën ku ata kanë prezencë. Aristocrat është renditur në AS100 (100 kompanitë më të mira në Australi)

Të rejat e fundit

Superna Kalle emërohet Shef i Strategjisë dhe Përmbajtjes në Aristocrat
2023-09-25

Superna Kalle emërohet Shef i Strategjisë dhe Përmbajtjes në Aristocrat

Aristocrat Leisure Ltd (ASX: ALL), një furnizues kryesor i teknologjisë së kazinosë celulare, ka bërë një tjetër takim për të forcuar gradat e saj të drejtuesve të lartë. Kjo ndodhi pasi kompania kohët e fundit punësoi znj. Superna Kalle si Shefe e Strategjisë dhe Përmbajtjes.

Aristokrat pranon të blejë NeoGames për 1.8 miliardë dollarë
2023-05-15

Aristokrat pranon të blejë NeoGames për 1.8 miliardë dollarë

Më 15 maj 2023, Aristocrat Leisure Limited, një kompani e njohur argëtuese e lojërave me bazë në Australia, deklaroi hapur planet për të blerë 100% të aksioneve në NeoGames. Kompania planifikon të blejë çdo aksion për 29,50 dollarë dhe dokumentacioni i transaksionit do të publikohet në Platforma NASDAQ.