Kazinotë më të mira celulare me Bally 2023

Bally është një ofrues i softuerit të lojërave elektronike me bazë në Nevada. Është pjesë e korporatës së lojërave shkencore. Përveç zhvillimit të lojërave, kompania është e përfshirë edhe në prodhimin dhe shitjen e automateve aktuale. Kompania mëmë u regjistrua në vitin 1976 krijoi sistemin e parë të të dhënave slot në 1976. Është një ofrues i zakonshëm softuerësh në Las Vegas.