Kazinotë më të mira celulare me Cryptologic (WagerLogic) 2023

Cryptologic është kompania e shërbimeve teknologjike për industrinë e lojërave online, e quajtur më parë Wager Logic. Softueri i Cryptologic dhe titujt e tyre të lojërave u shpërndanë me sukses në të gjithë botën. Megjithatë, për shkak të vështirësive të rënda ekonomike, Cryptologic u ble nga Amaya Gaming Group dhe u shit te një kompani tjetër, e quajtur Goldstar Acquisitionco Inc. në 2014.