Kazinotë më të mira celulare me Edict (Merkur Gaming) 2023

Edict (Merkur Gaming) është një kompani softuerësh që krijon dhe ofron një sërë lojërash argëtuese dhe emocionuese për kazinotë online në mbarë botën. Edict ka qenë në biznes që nga viti 1998 dhe është i vendosur në Gjermani. Disa nga lojërat elektronike më të njohura nga marka përfshijnë Multi Fruits, Golden Gate dhe Mighty Dragon.