Kazinotë më të mira celulare me Endorphina 2023

Endorfina është një ofrues softuerësh kazino që fuqizon kazino të ndryshme me lojërat e tyre të bazuara në Flash. Ata kanë një reputacion solid për ofrimin e produkteve cilësore, inovative dhe tërheqëse. Kjo i bën shërbimet e tyre tërheqëse për përdoruesit fundorë dhe kazinotë gjithashtu. Krijimet e tyre më të mira përfshijnë Taboo, Durga, Satoshi's Secret dhe Fairy Tale. Ata gjithashtu shfaqin lojëra të tjera si Kamchatka.

Të rejat e fundit

Relax Gaming përmirëson bibliotekën e përmbajtjes me Endorfina Partnership
2023-08-25

Relax Gaming përmirëson bibliotekën e përmbajtjes me Endorfina Partnership

Relax Gaming, grumbulluesi i famshëm i iGaming dhe furnizuesi i lojërave elektronike të jashtëzakonshme për celular, ka bashkëpunuar me Endorfina, një ofrues kryesor i sloteve. Në këtë marrëveshje, Endorfina do t'i bashkohet rrjetit popullor të shpërndarjes së përmbajtjes të Powered By Relax të Relax Gaming.