Kazinotë më të mira celulare me Euro Games Technology 2023

Teknologjia e Euro Games në një ofrues të kazinosë në internet, e cila u lançua në vitin 2002. Ekipi e ka bazën e tij në Bullgari dhe ka mbi 1450 punonjës, disa prej të cilëve punojnë në pjesë të ndryshme të botës. Jo vetëm që ofrojnë lojëra kazino si lojëra elektronike, por prodhojnë edhe aksesorë lojrash, të tilla si tavolina blackjack.