Kazinotë më të mira celulare me GameArt 2023

Kompania e zhvillimit të softuerit të kazinosë në internet e quajtur GameArt ka marrë çmimin kompania dixhitale më e mirë e vitit në Maltë për vitin 2018. Emri i kompanisë nuk duhet të ngatërrohet me një kompani tjetër të quajtur GameArts. Fuqia e GameArt është ruajtja e cilësisë së pabesueshme të programimit në ueb veçanërisht për lojëra elektronike dhe artet e nivelit më të lartë për të gjitha llojet e platformave.