Kazinotë më të mira celulare me Genesis Gaming 2023

Genesis filloi krijimin e zgjidhjeve të kazinove në vitin 1999. Ata specializohen në ndërtimin e kazinove, dhomave të pokerit dhe sistemeve të gjurmimit të lojtarëve. Jo vetëm kaq, por operatori gjithashtu prodhon pajisje kazino për shumicën e lojërave tavoline. Sistemi PIT për gjurmimin e lojtarëve është ndoshta artikulli më inovativ në linjën e tyre të prodhimit, pasi u ofron kazinove njohuri të paçmueshme marketingu.