Kazinotë më të mira celulare me Igrosoft 2023

Igrosoft është një ofrues i softuerit të kazinosë nga Rusia, i cili filloi operacionet në vitin 2003. Ata janë të specializuar në zhvillimin e lojërave me lojëra elektronike dhe makinerive të lojërave elektronike. Ekipi i tyre i talentuar i zhvilluesve ka arritur të krijojë 16 lojëra elektronike të bazuara në Flash që nga kjo kohë e shkrimit. Krijimet e tyre më të famshme janë Gnome, Garage, Island, Island2, Keks dhe Lucky Haunter.