Kazinotë më të mira celulare me Novomatic 2023

Grupi Novomatic është ndër operatorët dhe zhvilluesit më të rëndësishëm ndërkombëtarë të programeve të lojrave në mbarë botën. Grupi është aktiv në më shumë se 50 vende dhe furnizon më shumë se 75 vende me zgjidhje të teknologjisë së lartë të lojërave elektronike. Novomatic operon rreth 270000 terminale video lotarie dhe lojrash. Ata janë plotësisht aktivë në të gjitha fushat e industrisë së lojrave.

Të rejat e fundit

Greentube shkon në një aventurë egjiptiane rrëqethëse në Rise of Tut Magic
2023-09-07

Greentube shkon në një aventurë egjiptiane rrëqethëse në Rise of Tut Magic

Greentube, një zhvillues kryesor gjerman i lojërave elektronike të lojërave elektronike dhe një divizion i Novomatic, ka njoftuar krijimin e tij të fundit, Rise of Tut Magic. Loja i kthen lojtarët në epokën e artë të faraonëve brenda një tempulli egjiptian të lashtë.