Pragmatic Play

December 9, 2021

Play Pragmatic fiton çmimin RNG të Furnizuesit të Vitit të Kazinosë nga IGA

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher

Pragmatic Play është një grumbullues relativisht i ri, i lançuar vetëm në vitin 2015. Por pavarësisht kësaj, zhvilluesi i softuerit është një shtyllë në kazinotë më të mira celulare. Pragmatic Play ka fituar çmime të shumta, ku më i fundit është "Furnizuesi i Vitit i Kazinosë RNG" në IGA (International Gaming Awards) të mbajtur në Londër më 8 shtator 2021.

Play Pragmatic fiton çmimin RNG të Furnizuesit të Vitit të Kazinosë nga IGA

Çmimet e qëndrueshme të RTP

"Pragmatic Play" ua ndaloi përfundimin zhvilluesve të tjerë të njohur të lojërave për t'u kurorëzuar fitues në kategorinë "Furnizuesi i Vitit i Kazinosë RNG". Vlera e forcon statusin e saj si një nga softveri më i mirë i kazinosë celulare zhvilluesit përreth. Ceremonia u zhvillua në hotelin Savoy të Londrës.

Gjyqtarët u fokusuan te furnitorët të cilët i dhanë përparësi inovacionit, përvojës së përdoruesit dhe zhvillimit të përgjithshëm të produktit. Nëse jeni një ndjekës i mprehtë i kompanisë, do të vini re se ajo ka lëshuar vazhdimisht produkte të përmirësuara. Kompania lëshon më shumë se pesë lojëra elektronike video në muaj, shumica e tyre duke u bërë hit në shumicën e kazinove celularë. Gjithashtu, Pragmatic Play lëshon rregullisht bingo, kazino live dhe vertikale sportive virtuale.

Për më tepër, gjyqtarët shikuan edhe qëndrueshmërinë e RTP-së për lojtarët. Jo vetëm kaq, por Lojëra Pragmatike të Play u zbulua gjithashtu se ofronte ROI të shkëlqyer (kthimin e investimit) për operatorët. Çmimi njohu titujt kryesorë të lojërave elektronike të zhvilluesit si Great Rhino Megaways, Sweet Bonanza dhe Wolf Gold. Kishte gjithashtu përmendje të veçanta për vertikalët e kazinove të drejtpërdrejta si Blackjack Azure dhe Mega Wheel.

Deklaratë zyrtare nga Pragmatic Play

Njohja është e veçantë për lojën pragmatike. Si i tillë, Yossi Barzely, Drejtor Kryesor i Zhvillimit të Biznesit të Pragmatic Play, tha: "Ne jemi të kënaqur që marrim këtë çmim, i cili njeh përparimin tonë në vitin e kaluar. Njohja nga kolegët tanë të industrisë na motivon të vazhdojmë të ofrojmë një çmim më të mirë në klasë. ofrimin e produkteve për klientët tanë."

Pragmatic Play's sponsorizon Samitin e SBC Latinoamerica

Në lajme të veçanta, Pragmatic Play është gjithashtu i famshëm për veprat e tij bujare. Më 28 shtator 2021, ofruesi njoftoi se do të sponsorizonte Samitin e SBC Latinoamerica që do të mbahet nga 27 tetori deri më 28 tetor. Ngjarja do të mbahet në JW Marriot Marquis në Miami, Florida.

Ngjarja do të shfaqë sesione diskutimi dhe edukimi, në të cilat do të paraqitet Victor Arias, Zëvendëspresidenti i Operacioneve LatAm i Pragmatic Play. Pjesë e agjendës është njohja e arritjeve nga operatorët, furnitorët dhe filialet në rajon. Mos harroni, Pragmatic Play u nominua për katër çmime këtë vit, duke përfshirë "Liderin e Vitit" ku u shfaq Arias.

Pragmatic Play Dhuron 40,000 €

Ndërkohë, më 27 shtator 2021, ofruesi njoftoi se kishte dhuruar më shumë se 40,000 € për pesë kauza bamirësie në Rumani, Gjibraltar dhe Maltë. Nga shuma totale, 7,000 euro do të shkojnë në spitalin e kafshëve të pastrehë në Bukuresht, Rumani. Spitali bën një punë të shkëlqyer në ofrimin e trajtimit mjekësor dhe kujdesin për kafshët e pastreha.

10,000 euro të tjera do t'i dërgohen Shoqatës ANAIS në Rumani. E themeluar në vitin 2011, kjo shoqatë e jashtëzakonshme mbron dhe promovon të drejtat e të rinjve, fëmijëve dhe grave. Agregatori shpreson se ky donacion mund të ndihmojë aktivitetet lokale dhe ndërkombëtare të shoqatës.

Në Maltë, grumbulluesi mbështeti YMCA Malta me një donacion prej 10,000 €. Kjo organizatë është e njohur për strehimin e komunitetit të pastrehë dhe të pafavorizuar. Ende në Maltë, Pragmatic Play dhuroi 5,000 € për ekipin e Step Up For Parkinson. Organizata rrit ndërgjegjësimin dhe mbështet njerëzit që jetojnë me sëmundjen e Parkinsonit.

Më në fund, grumbulluesi i dhuroi 11,000 € Shtëpisë Calpe në Gjibraltar. Kjo organizatë ofron mbështetje dhe akomodim për shoqëruesit dhe pacientët e dërguar në Mbretërinë e Bashkuar nga Autoriteti Shëndetësor i Gjibraltarit. Fondet do të ndihmojnë në ndërtimin e një suite biznesi në ambientet e organizatës në Sheshin Norfolk, Londër.

Pragmatic Play është një grumbullues relativisht i ri, i lançuar vetëm në vitin 2015. Por pavarësisht kësaj, zhvilluesi i softuerit është një shtyllë në kazinotë më të mira celulare. Pragmatic Play ka fituar çmime të shumta, ku më i fundit është "Furnizuesi i Vitit i Kazinosë RNG" në IGA (International Gaming Awards) të mbajtur në Londër më 8 shtator 2021.

Çmimet e qëndrueshme të RTP

"Pragmatic Play" ua ndaloi përfundimin zhvilluesve të tjerë të njohur të lojërave për t'u kurorëzuar fitues në kategorinë "Furnizuesi i Vitit i Kazinosë RNG". Vlera e forcon statusin e saj si një nga zhvilluesit më të mirë të programeve kompjuterike të kazinosë celulare përreth. Ceremonia u zhvillua në hotelin Savoy të Londrës.

Gjyqtarët u fokusuan te furnitorët të cilët i dhanë përparësi inovacionit, përvojës së përdoruesit dhe zhvillimit të përgjithshëm të produktit. Nëse jeni një ndjekës i mprehtë i kompanisë, do të vini re se ajo ka lëshuar vazhdimisht produkte të përmirësuara. Kompania lëshon më shumë se pesë lojëra elektronike video në muaj, shumica e tyre duke u bërë hit në shumicën e kazinove celularë. Gjithashtu, Pragmatic Play lëshon rregullisht bingo, kazino live dhe vertikale sportive virtuale.

Për më tepër, gjyqtarët shikuan edhe qëndrueshmërinë e RTP-së për lojtarët. Jo vetëm kaq, por lojërat e Pragmatic Play u zbuluan gjithashtu se ofrojnë ROI të shkëlqyer (kthimin e investimit) për operatorët. Çmimi njohu titujt kryesorë të lojërave elektronike të zhvilluesit si Great Rhino Megaways, Sweet Bonanza dhe Wolf Gold. Kishte gjithashtu përmendje të veçanta për vertikalët e kazinove të drejtpërdrejta si Blackjack Azure dhe Mega Wheel.

Deklaratë zyrtare nga Pragmatic Play

Njohja është e veçantë për lojën pragmatike. Si i tillë, Yossi Barzely, Drejtor Kryesor i Zhvillimit të Biznesit të Pragmatic Play, tha: "Ne jemi të kënaqur që marrim këtë çmim, i cili njeh përparimin tonë në vitin e kaluar. Njohja nga kolegët tanë të industrisë na motivon të vazhdojmë të ofrojmë një çmim më të mirë në klasë. ofrimin e produkteve për klientët tanë."

Pragmatic Play's sponsorizon Samitin e SBC Latinoamerica

Në lajme të veçanta, Pragmatic Play është gjithashtu i famshëm për veprat e tij bujare. Më 28 shtator 2021, ofruesi njoftoi se do të sponsorizonte Samitin e SBC Latinoamerica që do të mbahet nga 27 tetori deri më 28 tetor. Ngjarja do të mbahet në JW Marriot Marquis në Miami, Florida.

Ngjarja do të shfaqë sesione diskutimi dhe edukimi, në të cilat do të paraqitet Victor Arias, Zëvendëspresidenti i Operacioneve LatAm i Pragmatic Play. Pjesë e agjendës është njohja e arritjeve nga operatorët, furnitorët dhe filialet në rajon. Mos harroni, Pragmatic Play u nominua për katër çmime këtë vit, duke përfshirë "Liderin e Vitit" ku u shfaq Arias.

Pragmatic Play Dhuron 40,000 €

Ndërkohë, më 27 shtator 2021, ofruesi njoftoi se kishte dhuruar më shumë se 40,000 € për pesë kauza bamirësie në Rumani, Gjibraltar dhe Maltë. Nga shuma totale, 7,000 euro do të shkojnë në spitalin e kafshëve të pastrehë në Bukuresht, Rumani. Spitali bën një punë të shkëlqyer në ofrimin e trajtimit mjekësor dhe kujdesin për kafshët e pastreha.

10,000 euro të tjera do t'i dërgohen Shoqatës ANAIS në Rumani. E themeluar në vitin 2011, kjo shoqatë e jashtëzakonshme mbron dhe promovon të drejtat e të rinjve, fëmijëve dhe grave. Agregatori shpreson se ky donacion mund të ndihmojë aktivitetet lokale dhe ndërkombëtare të shoqatës.

Në Maltë, grumbulluesi mbështeti YMCA Malta me një donacion prej 10,000 €. Kjo organizatë është e njohur për strehimin e komunitetit të pastrehë dhe të pafavorizuar. Ende në Maltë, Pragmatic Play dhuroi 5,000 € për ekipin e Step Up For Parkinson. Organizata rrit ndërgjegjësimin dhe mbështet njerëzit që jetojnë me sëmundjen e Parkinsonit.

Më në fund, grumbulluesi i dhuroi 11,000 € Shtëpisë Calpe në Gjibraltar. Kjo organizatë ofron mbështetje dhe akomodim për shoqëruesit dhe pacientët e dërguar në Mbretërinë e Bashkuar nga Autoriteti Shëndetësor i Gjibraltarit. Fondet do të ndihmojnë në ndërtimin e një suite biznesi në ambientet e organizatës në Sheshin Norfolk, Londër.

Pragmatic Play është një grumbullues relativisht i ri, i lançuar vetëm në vitin 2015. Por pavarësisht kësaj, zhvilluesi i softuerit është një shtyllë në kazinotë më të mira celulare. Pragmatic Play ka fituar çmime të shumta, ku më i fundit është "Furnizuesi i Vitit i Kazinosë RNG" në IGA (International Gaming Awards) të mbajtur në Londër më 8 shtator 2021.

Çmimet e qëndrueshme të RTP

"Pragmatic Play" ua ndaloi përfundimin zhvilluesve të tjerë të njohur të lojërave për t'u kurorëzuar fitues në kategorinë "Furnizuesi i Vitit i Kazinosë RNG". Vlera e forcon statusin e saj si një nga zhvilluesit më të mirë të programeve kompjuterike të kazinosë celulare përreth. Ceremonia u zhvillua në hotelin Savoy të Londrës.

Gjyqtarët u fokusuan te furnitorët të cilët i dhanë përparësi inovacionit, përvojës së përdoruesit dhe zhvillimit të përgjithshëm të produktit. Nëse jeni një ndjekës i mprehtë i kompanisë, do të vini re se ajo ka lëshuar vazhdimisht produkte të përmirësuara. Kompania lëshon më shumë se pesë lojëra elektronike video në muaj, shumica e tyre duke u bërë hit në shumicën e kazinove celularë. Gjithashtu, Pragmatic Play lëshon rregullisht bingo, kazino live dhe vertikale sportive virtuale.

Për më tepër, gjyqtarët shikuan edhe qëndrueshmërinë e RTP-së për lojtarët. Jo vetëm kaq, por lojërat e Pragmatic Play u zbuluan gjithashtu se ofrojnë ROI të shkëlqyer (kthimin e investimit) për operatorët. Çmimi njohu titujt kryesorë të lojërave elektronike të zhvilluesit si Great Rhino Megaways, Sweet Bonanza dhe Wolf Gold. Kishte gjithashtu përmendje të veçanta për vertikalët e kazinove të drejtpërdrejta si Blackjack Azure dhe Mega Wheel.

Deklaratë zyrtare nga Pragmatic Play

Njohja është e veçantë për lojën pragmatike. Si i tillë, Yossi Barzely, Drejtor Kryesor i Zhvillimit të Biznesit të Pragmatic Play, tha: "Ne jemi të kënaqur që marrim këtë çmim, i cili njeh përparimin tonë në vitin e kaluar. Njohja nga kolegët tanë të industrisë na motivon të vazhdojmë të ofrojmë një çmim më të mirë në klasë. ofrimin e produkteve për klientët tanë."

Pragmatic Play's sponsorizon Samitin e SBC Latinoamerica

Në lajme të veçanta, Pragmatic Play është gjithashtu i famshëm për veprat e tij bujare. Më 28 shtator 2021, ofruesi njoftoi se do të sponsorizonte Samitin e SBC Latinoamerica që do të mbahet nga 27 tetori deri më 28 tetor. Ngjarja do të mbahet në JW Marriot Marquis në Miami, Florida.

Ngjarja do të shfaqë sesione diskutimi dhe edukimi, në të cilat do të paraqitet Victor Arias, Zëvendëspresidenti i Operacioneve LatAm në Pragmatic Play. Pjesë e agjendës është njohja e arritjeve nga operatorët, furnitorët dhe filialet në rajon. Mos harroni, Pragmatic Play u nominua për katër çmime këtë vit, duke përfshirë "Udhëheqësin e Vitit" ku u shfaq Arias.

Pragmatic Play Dhuron 40,000 €

Ndërkohë, më 27 shtator 2021, ofruesi njoftoi se kishte dhuruar më shumë se 40,000 € për pesë kauza bamirësie në Rumani, Gjibraltar dhe Maltë. Nga shuma totale, 7,000 euro do të shkojnë në spitalin e kafshëve të pastrehë në Bukuresht, Rumani. Spitali bën një punë të shkëlqyer në ofrimin e trajtimit mjekësor dhe kujdesin për kafshët e pastreha.

10,000 euro të tjera do t'i dërgohen Shoqatës ANAIS në Rumani. E themeluar në vitin 2011, kjo shoqatë e jashtëzakonshme mbron dhe promovon të drejtat e të rinjve, fëmijëve dhe grave. Agregatori shpreson se ky donacion mund të ndihmojë aktivitetet lokale dhe ndërkombëtare të shoqatës.

Në Maltë, grumbulluesi mbështeti YMCA Malta me një donacion prej 10,000 €. Kjo organizatë është e njohur për strehimin e komunitetit të pastrehë dhe të pafavorizuar. Ende në Maltë, Pragmatic Play dhuroi 5000 € për ekipin e Step Up For Parkinson. Organizata rrit ndërgjegjësimin dhe mbështet njerëzit që jetojnë me sëmundjen e Parkinsonit.

Më në fund, grumbulluesi i dhuroi 11,000 € Shtëpisë Calpe në Gjibraltar. Kjo organizatë ofron mbështetje dhe akomodim për shoqëruesit dhe pacientët e dërguar në Mbretërinë e Bashkuar nga Autoriteti Shëndetësor i Gjibraltarit. Fondet do të ndihmojnë në ndërtimin e një suite biznesi në ambientet e organizatës në Sheshin Norfolk, Londër.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Të rejat e fundit

Telefonat inteligjentë më të mirë për të luajtur lojëra të kazinosë celulare në 2024
2023-12-20

Telefonat inteligjentë më të mirë për të luajtur lojëra të kazinosë celulare në 2024

Lajme