Kazinotë më të mira celulare me Realistic Games 2023

Realistic Games krijon përmbajtje fantastike për operatorët e lojërave të njohura. Ata janë një grup individësh, të cilët janë të apasionuar pas lojërave. Ata bashkojnë ekspertizën e tyre në art dhe dizajn, teknologji dhe marketing, për të ofruar përmbajtje të lojërave elektronike të cilësisë më të lartë. E themeluar në vitin 2002, ata kanë zhvilluar lojëra tavoline kazino, përmbajtje të kazinosë celulare HTML5 dhe lojëra elektronike.

Të rejat e fundit

Relaksoni lojërat dhe lojërat realiste Nënshkruani një marrëveshje për shpërndarjen e përmbajtjes
2023-07-03

Relaksoni lojërat dhe lojërat realiste Nënshkruani një marrëveshje për shpërndarjen e përmbajtjes

Relax Gaming, një furnizues kryesor B2B i lojërave të kazinosë celulare, ka përforcuar portofolin e saj përmes një aleance krejt të re me Realistic Games, një studio lojërash me rritje të shpejtë. Nëpërmjet kësaj marrëveshjeje, përmbajtja e Realistic Games do të ketë akses pa probleme në listën e gjerë të klientëve të Relax Gaming.