Kazinotë më të mira celulare me Rival 2023

Rival Games krijon lojëra interaktive në një stil grafik. Lojërat janë të drejtuara nga historia me episode dhe histori të degëzuara, ku lojtarët duhet të marrin vendime të vështira, që do të ndikojnë në pjesën tjetër të lojës. Kjo është një formë krejtësisht e re e lojrave dhe është projektuar për PC dhe platforma celulare.