Kazinotë më të mira celulare me WMS (Williams Interactive) 2023

Lojëra WMS me nënndarjen e saj Williams Interactive krijon terminale video lotarie, lojëra elektronike dhe softuer për kazinotë në internet. Ata gjithashtu ofrojnë lojëra në internet dhe celular. Kompania e tyre mëmë WMS industries daton që nga viti 1943, kur ata prodhuan lojëra arcade popullore dhe makina pinball. Me themelimin e Williams gaming në 1991, ata hynë në tregun e e-gaming.