Më e mira Fun Casino Affiliates Mobile Casino

Fun Casino Affiliates është një program filial lider në industri me mbi 1600 lojëra nga më shumë se 20 ofrues të ndryshëm softuerësh. Marka e filialit është e licencuar nga Komisioni i Lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar, Autoriteti Suedez i Lojërave të Lojërave dhe Malta Gaming. Ai ofron deri në 50% pjesë mbresëlënëse të të ardhurave dhe sigurohet që partnerët e tij të mos kenë bartje.

Si punon
Si punon

Si punon

Plotësoni formularin e regjistrimit në seksionin "Regjistrohu" të faqes në internet dhe prisni për aktivizimin e llogarisë. Më pas vazhdoni të zgjidhni mjetet e dëshiruara të marketingut si postuesit, raportet, banderolat, gjurmuesit dinamikë, lidhjet e tekstit dhe faqet e uljes. Promovoni markat e kazinove për të fituar komisione të larta nga 25% deri në 40% rev-share.

Si punon