Mr Affiliate

Po kërkoni një program bashkëpunëtor të besueshëm dhe të spikatur iGaming që ofron mundësinë për të fituar para të vërteta në internet? Z. Affiliate mirëpret të gjithë në familjen e tij të programit më të mirë të komisionit të filialeve. Kompania është e bazuar në Sliema Maltë dhe ofron nivele të larta kazinove online me konvertime të qëndrueshme të trafikut. Z. Affiliate ka një ekip profesionistësh të dalluar që ndihmojnë bashkëpunëtorët e rinj në udhëtim.

Si punon
Si punon

Si punon

Z. Affiliate ofron një pjesë të të ardhurave prej 25% për t'u regjistruar dhe kjo rrit deri në 45% pjesën e të ardhurave bazuar në numrin e lojtarëve të rinj që depozitojnë te ofruesi i kazinosë. Lojtarët dërgohen një herë në rrjetin e filialeve dhe referuesi gëzon një komision të përjetshëm.

Si punon