Kazinotë më të mira celulare me Cassava 2023

Cassava Enterprises është një kompani e licencuar nga Gjibraltari, dhe ato janë gjithashtu të miratuara zyrtarisht me komisionin e lojërave të fatit. Cassava zotëron një sërë kazinosh dhe gjithashtu ofron transaksione të lidhura me 888 dhe marka të tjera të mëdha. Kur depozitoni dhe tërhiqni në kazino të caktuara, "Cassava" do të shfaqet në pasqyrën tuaj bankare.

Lajmi i fundit

Sportsbook do të lançohet nga Sports Illustrated dhe 888 Partners, duke përfshirë Cassava Enterprises
2021-08-25

Sportsbook do të lançohet nga Sports Illustrated dhe 888 Partners, duke përfshirë Cassava Enterprises

Cassava është një pretendent për peshën e rëndë në sektorin e iGaming, për shkak të statusit të saj si kompania mëmë e 888 markave të mëdha të 888 Holdings. Cassava nuk prodhon lojëra elektronike ose lojëra nën markën Cassava, por në mënyrë indirekte ofron lojëra Cassava për përdoruesit e saj përmes markave dhe softuerit të saj 888. Në këtë shënim, botuesi i Sports Illustrated, Authentic Brands Group (ABG), është bashkuar me 888, një kompani online kumari dhe bastesh. 888 do të prezantojë një libër sportiv të markës Sports Illustrated si pjesë e marrëveshjes.