Google vendosi të lejojë aplikacionet e kazinosë celulare me para të vërteta në Play Store

Lajme

2021-09-18

Benard Maumo

Google sapo ka njoftuar se aplikacionet e kazinosë celulare me para reale së shpejti do të jenë të disponueshme për shkarkim në Google Play Store.

Google vendosi të lejojë aplikacionet e kazinosë celulare me para të vërteta në Play Store

Kompania po ndjek hapat e Apple, e cila bëri një njoftim të ngjashëm në mars të këtij viti. Ky lajm nuk është befasi, duke parë se si shumica e njerëzve tani përdorin telefonat inteligjentë për të luajtur lojëra dhe për të luajtur bixhoz.

Opsioni i parave reale do të jetë i disponueshëm për përdoruesit që janë të paktën 18 vjeç. Për ata që nuk kanë ende të drejtë brenda kufirit të moshës, ka ende shpresë! Ju thjesht mund të kaloni në faqen tonë të internetit për informacione të përditësuara në lidhje me faqet e lojërave të fatit me para të vërteta dhe ku ato ofrojnë një version 18+ të platformës së tyre softuerike.

Përdoruesit e Android do të mund të shkarkojnë aplikacione të kazinosë celulare

Përdoruesit e Android janë kufizuar në shkarkimin e aplikacioneve të kazinosë në Play Store, por kjo do të jetë një gjë e së kaluarës pasi Google ka njoftuar se është vendosur të lejojë lojërat e fatit me para të vërteta pas 1 marsit. Kjo do të thotë se procesi i shkarkimit të përdoruesit të Android nuk do të bëhet më i ndërlikuar!

Ndryshimi i ri në Google Play Store bën të mundur që përdoruesit e Android të shkarkojnë aplikacionet e tyre të preferuara të kazinosë direkt nga ky dyqan.

Më parë, këto shkarkime ishin të disponueshme vetëm përmes një faqeje interneti të drejtuar nga ofruesi i atij aplikacioni dhe jo drejtpërdrejt në pajisjen tuaj, pasi lojërat e tjera mund të shkarkohen nga një dyqan online si Amazon ose iTunes.

Tani me pranimin e të gjitha aplikacioneve të lojërave të fatit në këtë seksion, do t'i gjeni të listuara nën "Kazino", ku duhet të ishin kategorizuar në vitet e mëparshme kur nuk kishte konsistencë midis ofruesve se si mund të gjendej produkti i tyre.

Mezi presim derisa më shumë kazino të fillojnë të përdorin ofertat e Google!

Shkarkimi i aplikacioneve të kazinosë celulare në Android

Google ka ndryshuar politikën për aplikacionet e lojërave të fatit me para të vërteta në Play Store. Më parë, ju nuk mund t'i shkarkonit këto aplikacione nga dyqani i aplikacioneve të Google, sepse përdoruesit e Android duhej t'i merrnin ato përmes mjeteve të tjera si faqet e internetit të operatorëve ose dyqanet e aplikacioneve në varësi të telefonit që përdornin. Apple i lejoi klientët e saj iOS të aksesonin dhe instalonin drejtpërdrejt aplikacionet e kazinosë, ndërkohë që kjo ishte më pak e aksesueshme me telefonat Android, gjë që kërkonte një proces instalimi manual që është më i vështirë për disa njerëz që janë më pak të ditur teknologjik se të tjerët.

Që nga marsi, përdoruesit e Android do të duhet vetëm të hapin Play Store dhe të kërkojnë aplikacionin që dëshirojnë. Pastaj telefoni mund të kryejë të gjithë punën vetë. Ky nuk është i vetmi rezultat pozitiv që doli nga ky episod - së shpejti aplikacionet e kazinosë celulare do të jenë të disponueshme edhe në dyqanin e Google! Kjo do të thotë se me një trokitje të vetme në ekranin e tyre, njerëzit që përdorin telefona nuk do të duhet të shqetësohen më për mashtruesit; tashmë do të mbrohet.

Aplikacionet më të mira të kazinosë celulare në Play Store

Play Store do të lejojë aplikacione të lojërave të fatit me para të vërteta dhe aplikacione sportive fantazie të përditshme, si dhe reklama për to. Google ka krijuar udhëzime specifike për t'u siguruar që këto zhvillime të reja janë të sigurta. Për shembull, zhvilluesit e aplikacionit duhet të kenë një proces të besueshëm të verifikimit të moshës dhe të ofrojnë prova që janë të licencuar nga organi rregullator i juridiksionit të tyre përpara se të pranohen në katalogun e Play Store. Ata gjithashtu duhet të ndjekin rregulla të caktuara kur shfaqin reklama në pajisjet celulare, të tilla si sigurimi që nuk ka ridrejtim ose dritare kërcyese nga burime të jashtme brenda një baneri reklamash.

Po shkarkohet kazino celulare aplikacionet nga faqja e internetit e operatorit është një proces i sigurt, për sa kohë që është një vend i ndershëm dhe i besueshëm. Megjithatë, disponueshmëria e tyre në Google Play Store i bën gjërat shumë më të lehta për klientët. Kjo jo vetëm që ofron garanci shtesë për përdoruesit që mund të mos jenë të sigurt për zgjedhjen e faqes së tyre të lojërave të fatit, por gjithashtu përshpejton kohën e instalimit duke shkarkuar direkt në telefonin tuaj në vend që të presë që ju ta bëni atë manualisht!

Në një lëvizje befasuese, Google ka hapur Play Store për aplikacionet e lojërave të fatit. Falë pjesërisht tregut gjithnjë në rritje të lojtarëve të lojërave të fatit, veçanërisht atyre që jetojnë në SHBA dhe në të gjithë Evropën me një numër në rritje vendesh që legalizojnë makinat e fatit dhe kazinotë, ky ka të ngjarë të ishte vetëm një hap tjetër logjik për ta, ndërsa ata kërkojnë të hapin më shumë rrugë. do t'u japë njerëzve si ne një mundësi edhe më të madhe për argëtim!

Lajmi i fundit

Tendencat më të mëdha që do të formësojnë lojërat e kazinove celulare në 2023
2023-01-24

Tendencat më të mëdha që do të formësojnë lojërat e kazinove celulare në 2023

Lajme