Më Mobile Casino në Shtetet

Kumari celular ka fituar popullaritet vitet e fundit. Në ditët e sotme, bixhozi në telefon është një nga mënyrat më të preferuara të lojërave të fatit për fansat në të gjithë botën.

Kur zgjidhni një aplikacion të besueshëm të kazinosë celulare, është e rëndësishme që kazinoja të jetë e licencuar dhe e sigurt.

Një arsye që kazinoja zgjedh të listojë vendet është të tregojë se cilat vende janë të kufizuara dhe cilat jo.

Trokitni në vendin tuaj për të parë se cilat kazino celularë me vlerësime më të mira janë të disponueshme atje.

Shtetet e Bashkuara
us flag

Shtetet e Bashkuara

Lojërat e kazinove celularë në Shtetet e Bashkuara janë rritur në mënyrë dramatike gjatë viteve. Libra të ndryshme sportive në rajon ofrojnë shërbime të lojërave elektronike si për lojtarët kombëtarë ashtu edhe për ata ndërkombëtarë. Lehtësia që vjen me lojërat celulare është arsyeja pse shumica e lojtarëve në të gjithë rajonin preferojnë kazinotë celulare sesa ato me bazë tokësore.

Trego më shumë...
Greqia

Të gjitha kategoritë e lojërave të kazinosë në Greqi janë aktualisht të disponueshme në formatin e luajtjes në celular në Greqi. Pjesa më e madhe e lojës zhvillohet në platforma të huaja, por megjithatë, ato ofrojnë përvojën më të mirë të përdoruesit për lojtarët e tyre. Pra, lojtarët grekë mund t'i shijojnë këto lojëra kudo, dhe në lëvizje, sapo të kenë një lidhje të qëndrueshme interneti.

Trego më shumë...
Maqedonia

Republika e Maqedonisë është një shtet i vendosur në juglindje të Evropës. Më parë ishte një republikë jugosllave derisa ai vend u shpërbë në vitet 1990. Maqedonia është një nga vendet më të varfra në Evropë, por është kandidate për anëtarësim në Bashkimin Evropian. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Maqedonisë është Shkupi.

Trego më shumë...
Turqia

Turqia mburret me një pozicion unik për sa i përket vendndodhjes së saj. Një pjesë e vendit zë Azinë dhe një pjesë tjetër në Evropë. Vendi është një nga më të mëdhenjtë në rajon për sa i përket madhësisë dhe popullsisë. Malet janë të zakonshme në Turqi me disa zona të vendit mbi 4000 këmbë.

Trego më shumë...
Italia

Ashtu siç është rasti në të gjitha vendet e zhvilluara mirë në botë – depërtimi i celularëve po zgjerohet shumë shpejt në Itali, ku shumica e popullsisë së re kanë veçanërisht akses në një smartphone të besueshëm.

Trego më shumë...
Mali i Zi

Dikur pjesë e Jugosllavisë dhe pasardhësve të saj Serbinë dhe Malin e Zi, Mali i Zi është një shtet në Ballkan i cili ka qenë i pavarur që nga viti 2006. Është një nga kombet më të vogla të Evropës, si për nga sipërfaqja ashtu edhe për nga popullsia (pak më shumë se 650,000). Kryeqyteti i Malit të Zi është Podgorica, e cila më parë njihej si Titograd.

Trego më shumë...
Mbretëria e Bashkuar

Vende të shumta kazinoje ofrojnë shërbime të kazinosë celulare si për britanikët ashtu edhe për banorët vendas.

Trego më shumë...
Serbia

E vendosur në kryqëzimin e Evropës Juglindore dhe Qendrore, Serbia është një vend në Gadishullin Ballkanik. Nga vitet 1920, Serbia ishte pjesë e Jugosllavisë. Në vitin 2006, vendi fitoi pavarësinë dhe u bë një shtet sovran. Popullsia e vlerësuar e Serbisë që nga viti 2020 është gati shtatë milionë, e përbërë nga etni duke përfshirë serbët, hungarezët dhe romët.

Trego më shumë...
Vendet me zero tatime të lojërave të fatit mbi fitimet e lojtarëve
2021-02-25

Vendet me zero tatime të lojërave të fatit mbi fitimet e lojtarëve

Kumari ka qenë një formë e njohur e aktivitetit argëtues për shumë shekuj tani. Disa njerëz madje vendosin të bëhen profesionistë duke vënë baste për të paguar faturat personale. Por ndërsa autoritetet në mbarë botën përpiqen të rregullojnë aktivitetet e lojërave të fatit, disa kanë vendosur taksa të rënda për fitimet e lojtarëve. Megjithatë, ka disa shtete ku fitimet nuk janë të tatueshme. Më poshtë është një listë e vendeve të tilla.