Lojërat më të mira celulare Android të vitit 2020

Lajme

2020-09-30

Përparimet teknologjike kanë qenë vendimtare në zhvillimin e lojërave online. Suksesi i sistemeve operative celulare si android ka ofruar një platformë për zhvilluesit për të krijuar lojëra të mahnitshme për lojtarët e mundshëm. Kështu, fanatikët e lojërave në komoditetin e shtëpive apo zyrës së tyre kanë akses në lojërat më të mira Android. Aktualisht, Google Play Store karakterizohet nga disa aplikacione, dhe shumica e tyre janë lojëra. Disa nga aktivitetet më të mira mund të gjenden në Google Play Store, ku lojtarët mund të kontrollojnë për komente, veçori dhe aspekte të tjera jetike për lojërat celulare. Për më tepër, këtu janë disa nga lojërat më të mira celulare android të vitit 2020.

Lojërat më të mira celulare Android të vitit 2020

Castlevania: Simfonia e natës

Për vetëm 3 dollarë, lojtarët mund të kenë akses në këtë lojë, e cila fillimisht ekzistonte si një version i PlayStation. Versioni android mbështet arritjet, kontrollorët e jashtëm dhe funksionin e ri të vazhdimit. Loja gjithashtu mund të luhet në gjashtë gjuhë: anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, italisht dhe japonisht. Castlevania: Symphony of the Night i lejon lojtarët të ndjekin udhëtimin e djalit të Drakulës. Kjo ndodh teksa ai eksploron një kështjellë misterioze në kërkim të Rihterit, duke u bërë më i fuqishëm dhe duke zbuluar aftësitë e tij të reja. Arritja e piketa dhe luftimet brutale kontribuojnë në jetëgjatësinë e lojës. Lojtarët lejohen të luajnë si Maria ose Richter.

Gris

GRIS është një lojë që ofron një atmosferë artistike me grafika me bojëra uji ku lojtarët ndjehen sikur po futen brenda një pikture. Personazhi është një vajzë që ka kaluar shumë trauma. Vajza është e humbur dhe ekziston në një botë të çuditshme ku gjithçka, përfshirë veshjen e saj, nuk është ashtu siç duket. Ky aktivitet do t'i shohë lojtarët të eksplorojnë botën e fantazisë, të luftojnë krijesat demonike dhe të takojnë miq të rinj. Për fanatikët e lojërave që kënaqen me zgjidhjen e enigmave të thjeshta dhe problemeve të bazuara në aftësi, Gris është loja ideale. Pavarësisht nga gjuha amtare e lojtarit, ata mund të luajnë Gris pasi ikona në vend të tekstit përdoren për të shpjeguar kontrollet.

GRID Autosport

GRID Autosport u lançua në vitin 2019 dhe që atëherë është bërë loja më e mirë celulare android. Është pjesë e lojërave më të mira Android me zero reklama dhe blerje brenda aplikacionit. Përveç kësaj, GRID Autosport karakterizohet nga kontrolle të shkëlqyera, grafika, përmbajtje dhe mbështetje për kontrolluesin e harduerit. Gjithashtu, loja ka stile të ndryshme garash dhe makina për të zhbllokuar. Si një lojë garash, lojtari mund të fillojë dhe të krijojë profilin e tij garues përmes një karriere me një lojtar. Pjesëmarrësit gjithashtu mund të personalizojnë përvojën e garave, të hyjnë në gara përmes formatit online me shumë lojtarë dhe të luajnë kundër njëri-tjetrit në modalitetin e ekranit të ndarë. Loja vlen 10 dollarë dhe ofron një përvojë realiste të lojës.

Lojërat më të mira celulare Android të vitit 2020 dhe atributet e tyre

Me kalimin e viteve, lojërat celulare kanë fituar popullaritet në mesin e shumë fanatikëve të lojërave. Lojtarët duhet të kontrollojnë lojërat më të mira Android në google play store.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme