Mënyra të thjeshta për të siguruar jetesën duke përdorur telefonat celularë sot

Lajme

2019-11-08

Telefonat celularë ofrojnë mundësi të ndryshme për të fituar para. Ky artikull ndan disa këshilla praktike mbi mënyrat e thjeshta për të fituar duke përdorur një telefon celular sot.

Mënyra të thjeshta për të siguruar jetesën duke përdorur telefonat celularë sot

Si të fitoni para duke përdorur celularët

Një telefon celular është praktikisht shoqëruesi më i afërt i çdo njeriu sot. Kjo i atribuohet faktit se është pranë pronarëve pothuajse çdo herë dhe kanaçe përdoret për shumë qëllime. Gjëja më e mirë është se telefonat inteligjentë mund të përdoren për të fituar para.

Integrimi i internetit me telefonat celularë do të thotë se 'të bësh para në internet' është pothuajse sinonim i 'bërjes së parave në telefonat celularë'. Aktivitetet që mund të shfrytëzohen për përfitime financiare nuk kërkojnë më shumë djersë se sa bëjnë kur bëjnë aktivitetet e tyre argëtuese. Këtu janë disa:

Blerje Online

Ka marka që u japin blerësve një promovim për kthimin e parave nëse shkarkojnë dhe blejnë përmes aplikacioneve të tyre. Kjo përfshin bonuse për regjistrimin, blerjen e parë dhe gjithashtu referimin e miqve. Paratë e fituara në këto aktivitete shkojnë në portofolin e blerësit dhe mund të përdoren në shumë dyqane.

Në të njëjtën mënyrë, ka aplikacione të reja që gjurmojnë faturat me email (për blerje) në një përpjekje për të kërkuar rimbursime. Aplikacionet e bëjnë këtë duke skanuar emailet për faturat e blerjeve. Nëse zbulojnë se një artikull është blerë për më shumë se çmimi aktual, ata e njoftojnë blerësin që të kërkojë një rimbursim.

Luaj lojra

Lojërat celulare janë një nga mënyrat më tërheqëse për të kaluar kohën. Dhe ato janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të fituar para! Njerëzit mund të konkurrojnë kundër njëri-tjetrit ose në një pajisje ose përmes internetit. Ka gjithashtu kompani që ofrojnë lojëra konkurruese për përdoruesit dhe japin shpërblime aktuale financiare.

Lojërat kazino janë gjithashtu të shkëlqyera në celular. Shumica e shtëpive tani po i përshtatin faqet e tyre me pajisjet celulare duke përdorur thjeshtësinë dhe shpejtësinë. Kazinotë celulare ofrojnë gjithashtu lojëra të shumta që lojtarët të zgjedhin. Pavarësisht nëse dikush është një dashnor i lojërave të tavolinës ose lojërave elektronike, ka gjithmonë një mundësi për të fituar para.

Reklamat

Reklamimi është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar. Po, ato reklama që shfaqen vazhdimisht kur përdorin telefonat celularë dhe internetin mund të jenë të bezdisshme, por do të ishin më të durueshme nëse do të paguanin. Falë disa mendjeve novatore, pronarët e telefonave celularë tani mund të fitojnë duke parë një reklamë sa herë që zhbllokojnë telefonat e tyre.

Gjithashtu i lidhur me reklamat është përdorimi i sondazheve si një mënyrë për të fituar. Njerëzit që marrin disa minuta për t'iu përgjigjur disa pyetjeve mund të grumbullojnë një shumë të mirë parash në fund të muajit.

Interneti vazhdon të ofrojë mundësi të reja për të fituar dhe telefoni celular është një përfitues i madh.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme