Mënyrat për të përmirësuar jetëgjatësinë e baterisë së telefonit për lojëra

Lajme

2020-09-17

Telefonat inteligjentë të fuqishëm dhe ultra të hollë kanë ndryshuar lojën. Karakteristikat unike të smartfonëve e kanë bërë aksesin në argëtim të qetë dhe të përshtatshëm. Me praninë e kazino celulare online, lojtarët mund të shijojnë lojërat në lëvizje. Epo, kjo është derisa lojtarët të lajmërohen nga një bateri e zbrazur.
Të apasionuarit pas lojërave dhe përdoruesit e celularëve janë gjithmonë në telefonat e tyre. Me teknologjinë celulare, lojërat në internet përditësohen rregullisht për t'iu përgjigjur kërkesës në rritje. Tani më shumë se kurrë, individët duhet të mësojnë se si të përmirësojnë jetëgjatësinë e baterisë së telefonit. Pavarësisht se jeta e baterisë në fund të fundit varet nga përdorimi, këtu janë këshilla se si ta përmirësoni atë.

Mënyrat për të përmirësuar jetëgjatësinë e baterisë së telefonit për lojëra

Aktivizo modalitetin e kursimit të energjisë

Të luash lojëra në kazinotë celulare është mjaft problematike. Megjithatë, këto lojëra do të zbrazin shpejt ngarkesën e energjisë. Kjo për shkak se sistemi po punon jashtë orarit për të përmbushur nevojat e secilit aplikacion. Në këtë rast, funksioni i kursimit të energjisë është një rritje efikase e baterisë që përmirëson jetëgjatësinë e baterisë së telefonit.

Me telefonin në modalitetin e kursimit të energjisë, ai do të reduktojë automatikisht rezolucionin e ekranit. Gjithashtu do të ulë ndriçimin dhe shpejtësinë e procesorit dhe do të ndalojë përdorimin e të dhënave në sfond. Shumë telefona inteligjentë i lejojnë përdoruesit të rregullojnë këto cilësime bazuar në nevojat e tyre. Përdoruesit mund të zgjedhin gjithashtu modalitetin mesatar ose maksimal të kursimit të energjisë, i cili lejon vetëm aksesin në aplikacionet kryesore celulare.

Ulja e ndriçimit të ekranit

Në përdorimin e celularit, optikët rekomandojnë që përdoruesit të punojnë me drita të zbehta. Ulja e ndriçimit të ekranit jo vetëm që mbron sytë, por gjithashtu ndihmon në përmirësimin e jetëgjatësisë së baterisë. Për shumë përdorues të smartfonëve, ndriçimi i ekranit është më i lartë kur ata janë jashtë. Megjithatë, në raste të zakonshme, përdoruesit mund të zvogëlojnë ndriçimin e telefonit në 25%.

Me përparimin teknologjik, telefonat inteligjentë më të fundit kanë një veçori unike përshtatëse të ndriçimit. Ai lejon që telefoni të përshtatet automatikisht me mjedisin e tij. Ulja e ndriçimit të ekranit është një teknikë e rritjes së baterisë që nuk mund të injorohet. Jetëgjatësia e baterisë do të zgjasë më shumë, edhe pse përdoruesit kënaqen duke luajtur lojëra Android me konsum të ulët të baterisë.

Rregulloni cilësimet në aplikacionet e shkarkimit të energjisë

Aplikacione të ndryshme celulare diktojnë se sa do të zgjasë bateria bazuar në konsumin e saj të energjisë. Në këtë drejtim, përdoruesit duhet t'i identifikojnë këto aplikacione duke shkuar te cilësimet dhe duke zgjedhur aplikacionet që duhet të ndërpriten. Në ditët e sotme, ka lojëra Android me konsum të ulët të baterisë thelbësore për përmirësimin e jetëgjatësisë së baterisë.

Përdoruesit e telefonave inteligjentë duhet të jenë të qëllimshëm në qasjen e tyre për të përmirësuar jetëgjatësinë e baterisë së telefonit. Për shembull, përdoruesit mund të shkarkojnë paraprakisht aplikacione të tilla si harta ose podkaste përmes Wi-Fi përpara se të largohen nga shtëpia. Më tej, përdoruesit duhet të çaktivizojnë njoftimet e postimeve dhe të kufizojnë aktivitetet e tyre në sfond. Këto janë masa që do të përmirësojnë jetëgjatësinë e baterisë.

Si të maksimizoni jetëgjatësinë e baterisë së telefonit inteligjent për lojëra

Pajisjet ndryshojnë sipas jetëgjatësisë së baterisë, por një qasje e qëllimshme është thelbësore. Përdoruesit duhet të adoptojnë teknika specifike për të përmirësuar jetëgjatësinë e baterisë së telefonit.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme