Madhësia, tendencat dhe statistikat e tregut të lojërave të fatit celular 2001-2023

Lajme

2019-09-12

Popullariteti i lojërave të fatit në celular është rritur masivisht në dekadën e fundit, fakt që dëshmohet nga rritja e numrit të faqeve të basteve online në treg. Këto faqe ofrojnë opsione të ndryshme bastesh, të gjitha që synojnë tërheqjen e grupeve të dallueshme të klientëve.

Madhësia, tendencat dhe statistikat e tregut të lojërave të fatit celular 2001-2023

Popullariteti i lojërave të fatit celular është kryesisht për shkak të numrit në rritje të përdoruesve të smartfonëve. Kompanitë e basteve po dyfishojnë gjithashtu përpjekjet e tyre për të reklamuar dhe duke ndikuar në më shumë njerëz që të fillojnë bastet. Popullsia në rritje e bastorëve celularë dhe kërkesa në rritje për IoT janë gjithashtu shtytësit kryesorë prapa rritjes së tregut.

Llojet e lojërave të fatit celular

Ekzistojnë pesë nën-segmente bazë të lojërave të fatit celular, të cilat përfshijnë kazinotë celulare, bastet sportive, lotarinë, pokerin dhe bingo në internet. Kazinotë celulare janë mjaft të njohura. Kazinotë celulare janë të ngjashme me kazinotë tradicionale në shumë mënyra, vetëm se lojtarët përdorin smartfonë. Luajtja në celular u jep lojtarëve akses në një gamë të gjerë lojërash.

Shembuj të lojërave në kazinotë celulare përfshijnë blackjack, ruletë dhe baccarat, ndër të tjera. Kazinotë celulare ofrojnë përqindje kthimi dhe shanse të cilat janë më të larta kur krahasohen me ato të ofruara nga kazinotë me bazë tokësore. Disa prej tyre publikojnë auditime të përqindjes së pagesës në faqen e tyre, veçanërisht ato që pretendojnë se përqindjet e kthimit të tyre për lojërat e tyre të automateve janë më të larta.

Baste sportive

Bastet sportive përfshijnë një bast lojtari për rezultatin e një ngjarje sportive. Prandaj, lojtari duhet të parashikojë rezultatin e një ndeshjeje për të fituar. Natyra e lojërave të fatit sportiv e bën atë mjaft të përshtatshëm për lojëra në celular. Një lojtar mund të luajë kumar në një mjedis sportiv shumë emocionues nga kudo dhe në çdo kohë.

Një formë tjetër e njohur e basteve që ka një ndikim të rëndësishëm në lojërat e fatit në celular është pokeri. Ai luhet online duke përdorur letra, ashtu si do të luhej poker në tokë. Pjesëmarrësit konkurrojnë mes tyre ose një tregtar për të përcaktuar fituesin. Kombinimi i letrave që kanë lojtarët është ai që përcakton fituesin.

Analiza Rajonale

Azia e Paqësorit dhe Evropa kryesojnë garën kur vlerësohet popullariteti i lojërave të fatit celular në aspektin e popullaritetit rajonal. Me Blueprint Gaming që ka blerë Games Warehouse, një kompani e njohur lojrash, lojtarët janë në një kënaqësi të vërtetë. Ofruesi i ka lojërat e tij të disponueshme në kanalet celulare, në internet dhe të shitjes me pakicë, duke lejuar që Blueprint të rrisë operacionet e tij.

Me aksesin e përmirësuar në internet dhe teknologjitë e reja që vijnë, tregu aziatik pritet të ketë potencial të madh brenda dy viteve të ardhshme. Ndërsa qeveritë lehtësojnë rregulloret, rritja e tregut në atë rajon është një perspektivë e nxehtë. Ekspertët spekulojnë se do të mbajë pjesën më të lartë të tregut të lojërave të fatit celular.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme