Pse lojtarët në internet po kthehen në lojërat celulare

Lajme

2020-09-28

Popullariteti i lojërave celulare në mesin e kumarxhinjve është rritur shumë gjatë të kaluarës së afërt. Kjo është e dukshme nga numri i aplikacioneve të lojërave të fatit të disponueshëm tashmë në tregun e mbipopulluar dhe një rënie në numrin e lojtarëve të kumarit që vizitojnë kazinotë tradicionale ose vizitojnë faqet e lojërave të fatit përmes desktopëve. Edhe për ata që nuk preferojnë përdorimin e aplikacioneve celulare, shumica e tyre hyjnë në faqet e lojërave të fatit përmes telefonave inteligjentë. Kjo është falë shumë ofruesve të kazinove që i bëjnë faqet e tyre të internetit miqësore për celularin. Edhe lojtarët që nuk janë të bixhozit po provojnë lojërat celulare në ditët e sotme si pjesë e argëtimit të tyre. Më poshtë janë disa nga arsyet kryesore pse kumarxhinjtë po i drejtohen lojërave celulare.

Pse lojtarët në internet po kthehen në lojërat celulare

Komoditet

Telefonat inteligjentë ofrojnë një sërë përfitimesh. Si fillim, ata i lejojnë kumarxhinjtë të kenë akses në lojërat e tyre të preferuara të kazinosë nga kudo që të jenë, për sa kohë që mund të lidhen me internetin. Qasja e lehtë do të thotë që lojtarët e fatit kanë më shumë mundësi për të luajtur dhe kështu më shumë shanse dhe kohë për të fituar para. Në ditët e sotme, Wi-Fi gjendet pothuajse kudo. Kjo përfshin kafenetë, zyrat dhe shtëpitë. Kjo do të thotë që lojtarët e fatit nuk duhet të shqetësohen për shterimin e planeve të tyre të të dhënave kur luajnë lojëra në internet. Aplikacionet e lojrave janë zakonisht shumë të sigurta, megjithëse është gjithmonë e këshillueshme që të përdorni një VPN kur lidheni me një rrjet publik Wi-Fi.

Veçoritë

Lojërat e lëvizshme u ofrojnë kumarxhinjve një sërë veçorish që nuk mund t'i gjejnë në asnjë platformë tjetër. Për shembull, është e mundur të përdorni veçoritë e tundjes, rrëshqitjes ose animit të telefonit për të luajtur disa lojëra celulare. Karakteristika të tilla jo vetëm që e bëjnë përvojën e lojës interesante, por edhe më të lehtë dhe më të shpejtë. Lojtarët mund të përdorin gjithashtu pajisjet e tyre celulare për të parë transmetime të drejtpërdrejta. Kjo e bën shumë të lehtë për ta që të mbledhin më shumë informacion që mund t'i ndihmojë ata të marrin vendime më të mira për aksionet. Lojtarët janë gjithashtu të pajisur me njoftime të menjëhershme shtytëse për rezultatet e lojërave, lojërat e reja, ngjarjet e ardhshme dhe gjëra të tjera të ndryshme.

Konfigurim i lehtë

Në shumicën e rasteve, lojtarët duhet vetëm të shkarkojnë një aplikacion celular të lehtë për të hyrë në lojërat e tyre të preferuara celulare. Kjo nuk kërkon aftësi ose përvojë për ta bërë. Koha që duhet për të krijuar një llogari është gjithashtu zakonisht mjaft e shkurtër me kusht që ai ose ajo të ndajë informacionin përkatës. Një avantazh i rëndësishëm është se lojtarët përfitojnë nga loja në celular është se atyre nuk u kërkohet të vazhdojnë të regjistrohen në llogaritë e tyre sa herë që duhet të luajnë. Llogaria e lojës mund të mbrohet nga veçoritë e sigurisë së telefonit, si kodi i shkyçjes. Lojtarët kanë lirinë të përdorin një llogari në pajisje të shumta.

Rëndësia e lojës me celular për lojtarët e kazinove në internet

Ky artikull ndan disa përfitime kryesore që gëzojnë lojtarët e kazinove celularë. Ai gjithashtu shikon kontributin e tij në përvojën e përgjithshme të lojërave.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme