Trendet e tregut të lojërave të fatit celular dhe parashikimet e të ardhurave

Lajme

2019-11-08

Kumari celular është një prirje e re ku lojtarët e fatit mund të luajnë kumar duke përdorur pajisjet e tyre celulare si telefonat celularë dhe tabletët dhe të mundësuar nga lidhja me internetin.

Trendet e tregut të lojërave të fatit celular dhe parashikimet e të ardhurave

Trendet e lojërave të fatit në celular

Kumari celular u jep njerëzve një mundësi për të luajtur lojëra virtualisht duke përdorur pajisjet e tyre celulare si telefonat celularë ose tabletët. Që kjo të jetë e mundur, njerëzit duhet të kenë lidhje interneti në pajisjet e tyre celulare. Shumica e kazinove në mbarë botën po ua mundësojnë këtë klientëve të tyre.

Shumica e kazinove në të gjithë botën po lëvizin nga hapësirat me tulla dhe llaç në platformat online. Një rritje në përdorimin e telefonave inteligjentë po u mundëson kazinove të rrisin bazën e tyre të klientëve pasi ato mund të përdorin lojtarë vendas dhe ndërkombëtarë, të cilët përndryshe nuk do të arrinin në ambientet tradicionale me tulla dhe llaç.

Të ardhurat nga tregu i lojërave të fatit celular

Të ardhurat nga tregu i lojërave të fatit celular vazhdojnë të rriten pasi gjithnjë e më shumë klientë janë në gjendje të hyjnë në treg përmes telefonave dhe tabletave të tyre celularë. Nuk ka konsensus për sasinë e të ardhurave të krijuara nga lojërat e fatit në celular. Organizata të ndryshme kanë dhënë shuma të të ardhurave me mospërputhje të mëdha.

Mospërputhjet e mëdha në sasinë e të ardhurave të gjeneruara nga lojërat e fatit celular e bëjnë të vështirë vlerësimin e të ardhurave aktuale nga tregu. Për shembull, disa organizata dhanë shifra të të ardhurave nga lojërat e fatit celular me një diferencë prej rreth 15 miliardë dollarë amerikanë. Ky ndryshim është i madh, prandaj e bën të vështirë përcaktimin e sasisë së të ardhurave të krijuara nga lojërat e fatit në celular.

Parashikimet e tregut të lojërave të fatit celular

Ndërsa është e vështirë të vlerësohet shuma e të ardhurave të gjeneruara nga tregu i lojërave të fatit celular, disa organizata prisnin që shuma e të ardhurave të gjeneruara nga lojërat e kazinove celular të ishte më shumë se 48 miliardë dollarë. Kjo shumë pritet të jetë shumë më e lartë duke pasur parasysh përdorimin e vazhdueshëm të platformave mobile të lojërave të fatit.

Disa nga faktorët që ka të ngjarë të nxisin të ardhurat nga lojërat e fatit celular janë liberalizimi i legjislacionit të lojërave të fatit celular në Evropë dhe rritja e numrit të kazinove celularë dhe platformave të tjera të basteve online në vendet në zhvillim, si dhe rritja e përdorimit të pajisjeve mobile si telefonat celularë dhe tabletët. .

Tregu i kazinove celulare

Me një rritje të abonimeve celulare dhe lidhjes në internet, tregu i kazinove celularë po rritet shumë shpejt pasi njerëzit që kanë pajisje celulare dhe lidhje interneti ka të ngjarë të angazhohen në tregun e kazinove celularë. Hulumtimet treguan se rreth tetë për qind e mbajtësve të smartfonëve në SHBA ka të ngjarë të luajnë lojëra kazino celulare.

Ka një shfaqje të aplikacioneve të kazinosë celulare që po u mundësojnë njerëzve të luajnë lojëra kazino në pajisjet e tyre celulare. Kazinotë po përfitojnë nga ky treg masiv pasi ai do t'u mundësojë atyre të rrisin bazën e klientëve dhe të ardhurat e tyre duke u dhënë klientëve të tyre lirinë për të luajtur në komoditetin e shtëpive të tyre.

Të rejat e fundit

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet
2023-09-03

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet

Lajme