Caribbean Stud

Caribbean Stud është një lloj poker që mund të luhet përmes a kazino celulare. Është i ngjashëm me pokerin me 5 letra. Dallimi midis pokerit Caribbean Stud dhe pokerit me 5 letra është mungesa e bllofit dhe më shumë mundësi për të fshehur një dorë nga tregtari. Caribbean Stud u shfaq në vitet 1980 dhe u bë më i popullarizuar ndërsa pokeri në internet i Caribbean stud u rrit.

Caribbean Stud kërkon që dora e lojtarit të mundë vetëm dorën e tregtarit, jo të lojtarit tjetër në tavolinë. Përdor të njëjtat lloje duarsh si pokeri.

Çdo lojtar fillon duke vendosur para në tavolinë për bastin ante. Kjo është e rëndësishme sepse përcakton shumën që luhet më vonë. Çdo lojtar merr pesë letra me fytyrë poshtë. Tregtari merr pesë letra me fytyrë poshtë gjithashtu me një të hapur. Më pas lojtarët shikojnë letrat e tyre, zgjedhin të palosin letrat e tyre dhe humbasin bastin ante. Ata gjithashtu mund të thërrasin për të vazhduar të luajnë, gjë që kërkon dyfishin e ante. Një Ante prej 5 dollarësh do të bëhet 10 dollarë për të vazhduar të luani. Kur të gjithë lojtarët të kenë palosur ose thirrur, atëherë tregtari zbulon kartën e tyre.

Kartat e tregtarit duhet të kualifikohen me një Ace dhe një Mbret për të përballur lojtarët. Nëse tregtari nuk kualifikohet, atëherë lojtarët marrin bastet që vendosin.

Lojtarët fitojnë me një dorë më të mirë dhe nëse jo atëherë bastet humbasin. Shuma e paguar do të përfshijë anten dhe pjesa tjetër varet nga lloji i dorës duke filluar nga një palë që paguan madje para deri në një Royal Flush që paguan 100-1.

Duhet përdorur disa strategji bazë për të rritur shanset për të fituar. Bast me një palë ose më mirë ose një Ace King dhe një kartë tjetër përputhet me kartën e sipërme të tregtarit. Bast me Ace King Queen ose Ace King Jack dhe çdo kartë tjetër që përputhet me kartën e sipërme të tregtarit. Këto janë vetëm disa strategji dhe lojtarët duhet të bëjnë disa kërkime përpara se të vënë bast.

Caribbean Stud
Çfarë është Caribbean Stud?

Lajmi i fundit

Udhëzues për të gjitha variacionet e pokerit të kazinove në internet
2021-06-21

Udhëzues për të gjitha variacionet e pokerit të kazinove në internet

Kur krijoni një llogari të kazinosë në internet, loja e parë për të luajtur ka shumë të ngjarë një automat. Kjo është pjesërisht sepse shumica e kazinove e paketojnë këtë lojë në shumicën e bonuseve të tyre të mirëseardhjes. Por thellë poshtë ujërave qëndron padyshim loja më fitimprurëse e kazinosë celulare - video poker.