Pai Gow Kazino Në Celular më e mirë në 2023

Shumë lojtarë që e duan pokerin janë të kufizuar vetëm në njohjen e variantit Texas Hold'em, por lojërat e kazinosë celulare kanë varietete të mëdha që, pavarësisht se luhen me rregulla të ndryshme, paraqesin opsione të shumta argëtuese. Pai Gow është një nga ato lojëra që është gjithmonë e pranishme në shumë kazino celulare, por ka pak fansa.

Për të qenë një lojtar pokeri me aftësi në variante të ndryshme, është e rëndësishme të njihni rregullat e Pai Gow. Kjo lojë luhet me domino kineze dhe e ka origjinën në Kinë, kështu që është shumë e njohur në Azinë Lindore, veçanërisht në qendrat e basteve si Macau. Emri i saj do të thotë "bëj nëntë", kështu që rezultati maksimal është nëntë.

Pai Gow Kazino Në Celular më e mirë në 2023
Mobile Pai Gow OnlineRregullat e Pai GowStrategjia Pai GowPai Gow falasPai Gow me para të vërtetaHistoria e Pai Gow
Mobile Pai Gow Online

Mobile Pai Gow Online

Nuk është e komplikuar të luash Pai Gow kazinotë celulare, ose fare, për këtë çështje.. As nuk është e vështirë të kuptosh domino kineze; çdo lojtar mund të njihet shpejt. Në fillim të çdo loje, pllakat duhet të përzihen dhe të organizohen në tetë pirgje, me fytyrë poshtë. Çdo pirg do të ketë katër pllaka dhe, përveç kësaj, çdo lojtar duhet të ketë një pirg me pllaka.

Si të luani Pai Gow

Kur secili lojtar ka grumbullin e tij të çipave, ata duhet të formojnë dy duar nga dy çipa. Ajo që ka më pak vlerë do të jetë dora e përparme dhe ajo që ka vlerë të ulët do të jetë dora e pasme.

Në këtë mënyrë, bastet fillojnë sepse dora e pasme e lojtarit do të përpiqet të kalojë atë të tregtarit, dhe e njëjta gjë me dorën e përparme. Në këtë mënyrë do të përcaktohet se kush është fituesi i bastit.

Është gjithashtu e mundur që njëra nga duart mund të mundë atë të tregtarit, por tjetra jo. Në këtë rast, lojtari nuk e fiton bastin, por rikuperon paratë që ka investuar në bast.

Është e rëndësishme të dini se rezultati maksimal është zakonisht nëntë, megjithëse ka mënyra të ndryshme për të numëruar shifrat e dominove kineze.

Mobile Pai Gow Online
Rregullat e Pai Gow

Rregullat e Pai Gow

Rregullat e Pai Gow nuk janë veçanërisht të vështira, por ato kërkojnë vëmendje. Për të filluar, është e rëndësishme të kuptoni se si funksionon rezultati. Dy pllakat që përbëjnë një dorë merren gjithmonë parasysh. Për të filluar, duhet të shtoni numrin e përgjithshëm të pikave. Në rast se të dy pikat shtojnë nëntë ose më pak, kjo shifër do të mbahet për llogarinë.

Megjithatë, është shumë e mundur që të dyja pllakat të shtojnë 10 ose më shumë. Në atë rast, 10 duhet të zbritet nga llogaria. Për shembull, nëse keni dy pllaka me vlera 6-5 dhe 4-3, rezultati do të ishte 18. Duke zbritur 10, llogaria do të ishte 8.

Është gjithashtu e mundur të mbahen llogari të tjera në Pai Gow, të cilat lejojnë që dora të tejkalojë nëntë pikat rregullatore. Për shembull, është e mundur të formohet një Gong, i cili vlen dhjetë pikë, vetëm nëse përbëhet nga patate të skuqura 1-1 dhe 6-6, së bashku me një 8. Në vend të kësaj, nëse ato janë të bashkuara me një 9, një Wong është formuar, e cila vlen njëmbëdhjetë.

Një tjetër mundësi për të shtuar janë çiftet. Në rast se ka dy pllaka të barabarta, shpesh thuhet se këto do të vlejnë gjithmonë 12 pikë. Dyshja e renditjes më të lartë do të jetë gjithmonë ajo që fiton bastin, ndaj këto kombinime janë shumë të lakmuara.

Rregullat e Pai Gow
Strategjia Pai Gow

Strategjia Pai Gow

Koha, reflektimi dhe vendimi. Këto janë tiparet kryesore të strategjisë që duhet të merren kur luani Pai Gow. Duke pasur të dyja pllakat, duhet të përcaktohet kombinimi i mundshëm për të kapërcyer duart e tregtarit. Gjëja e parë që duhet parë është nëse ka ndonjë kombinim të mundshëm për të formuar një palë, sepse ato janë më të vlefshmet.

Nga ana tjetër, është e rëndësishme të përqendroheni në afrimin sa më të afërt me nëntë. Kur keni pllakat, duhet të analizohen tre kombinimet e mundshme. Ky është momenti ku lojtari duhet t'i drejtohet njohurive të tij për lojën, për të vendosur nëse ka një kombinim tjetër të mundshëm më të madh se nëntë.

Është e mundur që lojtari të kuptojë shpejt se pllakat e tyre nuk arrijnë të shtojnë një rezultat të lartë. Në këtë rast, ata mund të përpiqen të mos e humbin bastin duke sakrifikuar njërën nga duart e tyre dhe të përpiqen të formojnë sa më shumë të jetë e mundur në një palë. Kështu, në rastin më të mirë, mund të merrni një shpërblim bast.

Në çdo rast, dinamika e Pai Gow është e shpejtë dhe vendimtare. Megjithëse nevojitet planifikimi për çdo lojë, shkurtësia e lojës e lejon atë të jetë e shkathët dhe ju mund të fitoni ose humbni para shpejt. Prandaj, strategjia gjithashtu duhet të jetë e kujdesshme gjatë gjithë kohës.

Strategjia Pai Gow
Pai Gow falas

Pai Gow falas

Lojërat falas, pa baste të përfshira, kanë shumë përparësi. Pai Grow është një lojë që nuk njihet nga shumë njerëz, por ka shumë gjëra pozitive. Kjo është arsyeja pse, përpara se të luani Pai Grow, është shumë e rëndësishme të dini se cilat janë karakteristikat e lojës dhe veçoritë e saj.

Kjo praktikë mund të arrihet me lojëra falas, veçanërisht ato në internet ose të disponueshme në smartphone. Pai Gow sot është plotësisht universal, kështu që me disa klikime çdo lojtar mund të praktikojë pa asnjë kosto. Kjo lojë është gjithashtu një mënyrë për të ndarë me miqtë; nuk duhet të jetë vetëm për përfitim ekonomik.

Pai Gow falas
Pai Gow me para të vërteta

Pai Gow me para të vërteta

Bastet janë argëtuese, të dobishme dhe emocionuese, por si çdo gjë tjetër, ai ka të mirat dhe të këqijat e veta. Të gjithë lojtarët duhet të dinë se bastet janë një vendim që duhet marrë me qetësi dhe mendje të shëndoshë dhe nuk duhet të jetë pjesë e pasioneve individuale: paratë nuk janë lojë.

Gjëja e parë që duhet të garantohet është se ka njohuri paraprake për rregullat e lojës, sepse kjo do ta vendosë lojtarin në një situatë të barabartë me të tjerët. Gjithashtu, lojtari duhet të ketë një buxhet humbjeje dhe një kufi parash për të vënë bast, i cili nuk duhet të tejkalohet.

Pai Gow me para të vërteta
Historia e Pai Gow

Historia e Pai Gow

Ka disa referenca historike që thonë se Pai Grow është më i vjetri lojë kazino në botë. Dominonat kineze kanë ekzistuar për qindra vjet dhe janë të lidhura me lojëra që ishin pjesë e dinastive të ndryshme kineze. Megjithatë, me kalimin e kohës, loja ka pasur përshtatje.

Loja tradicionale e domino-s mbetet në pjesën më të madhe të botës, madje edhe në kazino. Por në vitin 1985, Sam Torosian, një pronar kazinoje në Kaliforni, krijoi pokerin Pai Gow, një përshtatje e lojës në kuvertën me 52 letra. Në këtë mënyrë, loja është bërë e njohur në mbarë botën, pa qenë e nevojshme domino kineze.

Historia e Pai Gow