Visa

Visa është një ofrues pagesash shumë i njohur dhe i sigurt me një reputacion solid në të gjithë botën. Më e mira e Visa është një tipar i qëndrueshëm i komunitetit të lojërave. Mund të përdoret për të depozituar dhe tërhequr nga një kazino online.

Për më tepër, është një nga metodat më të lehta dhe më të sigurta për të bërë pagesa online ose me postë. Shumica e kazinove online kanë këtë mënyrë pagese. Viza është gjithashtu e aksesueshme në shumicën e vendeve dhe ka staf mbështetës shumëgjuhësh. Pagesat mund të bëhen paraprakisht për një kartë debiti dhe pasi të keni bërë blerje për kartat e kreditit. Karakteristikat e tyre të sigurisë janë gjithashtu ndër më të mirat në botë.