Dos dhe Donts e Oscar's Grind

Lajme

2019-08-15

"Megjithëse mundësia për të fituar një bast mbetet e pasigurt, Oscar's Grind përmirëson shumë gjasat për të fituar. Oscar's Grind funksionon kur rezultati shpërndahet në mënyrë të barabartë midis dy rezultateve me vlerë të ngjashme.

Dos dhe Donts e Oscar's Grind

Një shembull i përsosur do të ishte rrokullisja e një monedhe, bast të kuq ose të zi në ruletë, e kështu me radhë. Për më tepër, Oscar's Grind përbëhet nga një strategji tipike pozitive e bazuar në progresion.

Historia pas Oscar's Grind

Për më tepër, gjermanët dhe francezët e njohin strategjinë si Pluscoup Progression. Dokumentimi i parë i strategjisë filloi në vitin 1965. Një libër i quajtur "Udhëzuesi i lojtarit të kazinosë" i referohej strategjisë.

Libri gjithashtu e njohu strategjinë si një progresion të rrënjosur në llogaritjen e madhësisë së një basti. Prandaj, nëse do të ndodhte një brez humbës, strategu do të shihte një fitim nëse dhe kur do të ndodhte një gjatësi e saktë.

Si funksionon algoritmi

Premisa e strategjisë sillet rreth periudhave të fitoreve dhe humbjeve. Për më tepër, fitoret dhe humbjet zakonisht ndodhin në breza. Një pozicion ideal përbëhet nga një seri e ulët humbjesh dhe një seri e lartë fitoresh. Për më tepër, Oscar's Grind ndan një ngjarje të tërë kumari në seanca. Në baste, një seancë i përket një sekuence bastesh të përsëritura të bëra derisa një person të fitojë një fitim me një njësi.

Gjithashtu, një njësi fillon çdo seancë dhe një njësi e fitimit përfundon seancën. Nëse një lojtar humbet, seanca vazhdon me baste të përsëritura. Sa herë që një person fiton lojën pas një humbjeje, basti rritet me një njësi.

Nëse basti aktual garanton arritjen e një minimumi prej një njësie fitimi në total, askush nuk do ta administronte rritjen, gjë që siguron që dikush do të fitojë ndeshjen tjetër. Për më tepër, madhësia e bastit duhet të ulet në një situatë të tillë. Të bësh këtë do të garantonte që lojtarët të fitojnë vetëm me 1 njësi. Me një furnizim të pakufizuar parash dhe kohe, çdo seancë do të përfundonte vetëm me një fitim prej një njësie.

Për më tepër, Oscar's Grind është i njëjtë me sistemin e bazuar në Martingale dhe Labouchère. Për të shpjeguar më tej, të gjitha sistemet rrotullohen rreth të njëjtës premisë. Një sasi e pafundme parash dhe kohe do të garantonte një fitim.

Mosrespektimi i këtyre rregullave rezulton në humbjen e të gjithë aksioneve të lojtarit. Për më tepër, një lojtar mund të humbasë vetëm 500 herë radhazi nga një bankroll prej 500 njësive.

A funksionon Oscar's Grind?

Nëse fitimet e rastësishme rrisin sasinë e parave të bastit, numri bie ndjeshëm. Prandaj, Oscar's Grind buron nga një seri humbjesh e ekuivokuar nga vijat e fitoreve në afat të shkurtër. Një shembull konsiston në një seri humbjesh 5-gjatë të barazuar nga një seri fitoresh 3-gjatë. Prandaj, lojtari do të merrte tre njësi fitimi nga seria 5-vjeçare e fitoreve.

Gjithashtu, Oscar's Grind e ka origjinën nga paragjykimi i dorës së nxehtë. Megjithatë, premisa matematikore e strategjisë është e panjohur. Për më tepër, Oscar's Grind vlen edhe për bastet jo të barabarta. Për të përmendur disa, këto përfshijnë "rrugët" në ruletë dhe kështu me radhë.

Gjithçka që lojtari duhet të bëjë është të mbajë një rekord të rritjes së madhësisë së bastit pas fitoreve të njëpasnjëshme. Për më tepër, ekziston mundësia e zvogëlimit të variancës duke pritur për disa fitore përpara se të rritet madhësia e bastit.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme