Bank transfer

Një transfertë bankare mund të përdoret në shumicën e vendeve të botës. Kërkon që dërguesi të përdorë llogarinë e tij për të dërguar para në një kazino në internet ose tregtarë të tjerë. Personi që dërgon ka nevojë për detaje bankare nga marrësi për të bërë një depozitë. I njëjti proces ndodh në mënyrë të kundërt për tërheqjet.

Transaksionet zakonisht kryhen përmes bankingut online. Për më tepër, transfertat bankare janë të besueshme dhe të sigurta pasi ato janë një formë më konvencionale pagese. Lojtarët nuk kanë nevojë të regjistrohen për ndonjë mënyrë pagese për të kryer transaksione. Kjo i kursen ata nga ndarja e informacionit privat. Transferta bankare është një opsion i mirë për ata që dëshirojnë të qëndrojnë me bankën e tyre aktuale.