Trustly

Trustly është një metodë moderne dhe e sigurt pagese që u themelua në Suedi në vitin 2008. Përdoret shpesh në Evropë dhe ka krijuar një reputacion të shkëlqyer. Ai vepron si një ndërmjetës midis një llogarie bankare dhe një kazinoje ose tregtari në internet.

Megjithatë, nuk është si PayPal, një portofol elektronik ose një kartë me parapagesë. Lojtarët mund të përdorin të dhënat e tyre të hyrjes në bankë për të bërë një pagesë. Trustly e trajton sigurinë me një shkallë të lartë rëndësie dhe përdor softuerin dhe enkriptimin më të fundit për të mbrojtur klientët e saj. Është i disponueshëm në mbi 20 vende dhe është partner me mijëra banka.